Giske åpner nybygget

Giske åpner nybygget

18. mai 2011

Norut er største leietaker i det nyeste bygget i Forskningsparken i Tromsø. 25. mai åpner nærings- og handelsminister Trond Giske nybygget og Barents BioCentre.

Etter flytting rundt juletider er Norut nå godt innbodd i det tredje bygget til Forskningsparken i Tromsø. Norut har fått lyse og funksjonelle kontorlokaler, med gode labfasiliteter både til ubemannede småfly, IKT og bioteknologi.

Ut over ettervinteren har bygget blitt fylt opp av aktivitet i alle fire etasjer. Bioteknologilaboratoriene er også i ferd med å bli tatt i bruk av forskere, ingeniører og laboranter.

De største leietakerne som nå er på plass i bygget er

 

  • Norut Tromsø
  • Biotec Pharmacon
  • Norstruct
  • GenØk

 

Statsminister Jens Stoltenberg la ned grunnsteinen til nybygget 29. august 2009. Knappe 2 år etter deltar Nærings- og handelsminister Trond Giske ved åpningen av bygget.

Etter at Tromsøs ordfører Arild Haugsberg, adm direktør i SIVA Harald Kjelstad og konsernsjef i Norut Ivan C. Burkow har holdt sine hilsningstaler vil nærings- og handelsminister Trond Giske foreta den offisielle åpningen av nybygget. Inviterte gjester fra næringsliv, kunnskapsmiljø og offentlig forvaltning samt presse deltar ved åpningen om formiddagen onsdag 25. mai.

Les mer om Barents BioCentre.